Lilla Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Lilla Apartman Balatonkeresztúr ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a Balatonkeresztúr településen szállást keresőket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyni. Az apartman saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt.

A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. Fürdőszoba van az apartmanban.

Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon. Elhelyezkedés A Rózsakert Restaurant a szálláshelytől 200 méterre, a Bél Mátyás Látogatóközpont 4.2 km-re található. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. 350 méterre találja a legközelebbi éttermet.

A helyszínen bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás véglegesítéséhez a Lilla Apartman Balatonkeresztúr a sikeres visszaigazolást követően 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül állnak rendelkezésére. Szallas. hu értékelés Az apartman 1 értékelés alapján 10-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 15. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22035135


előzőkövetkező