Lilien Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

Lilien földszint: A Balatontól 50 méterre fekvő földszinti apartman, csendes, nyugodt környezetben, nagy zöld udvarral, hatalmas terasszal, parkolóhellyel várja pihenni vágyó vendégeit Balatonfenyvesen, vízparti utcában. Helyiségek: egy hálószoba franciaággyal, nappali, ahol egy kihúzható kanapé található, jól felszerelt konyha ivóvíztisztítóval (fordított ozmózis), mosogatógéppel, kávéfőzővel, víz forralóval, nagy hűtő 3 rekeszes fagyasztórésszel.

Továbbá étkező, fürdő tusolóval, hajszárítóval és wc-vel, tároló mosógéppel, és egy hatalmas fedett, udvarra néző terasz kényelmes kerti garnitúrával, árnyékolóval, Jakuzzival, kemencével és grillezési lehetőséggel. Az apartman klimatizált, ingyenes wi-fi-vel rendelkezik.

Az ablakok redőnnyel, és szúnyoghálóval felszereltek. Ideális 4 fő számára. A nyaralótól 50 m-re az utca végén fürdési lehetőség a Balatonban. Nem dohányzó. Kisállatot nem fogadunk. A nyaralóban törölköző és ágyneműhuzat is biztosított.

Lilien emelet: A Balatontól 50 méterre fekvő, saját napozóstéggel rendelkező emeleti apartman, csendes, nyugodt környezetben, nagy zöld udvarral, hatalmas terasszal, parkolóhellyel várja a pihenni vágyó vendégeit Balatonfenyvesen. Helyiségek: 2 db hálószoba franciaággyal, hozzájuk tartozó egy-egy fürdővel, és erkéllyel, nappali jól felszerelt konyhával, mosogatógéppel, kávéfőzővel, vízforralóval, nagy hűtő 3 rekeszes fagyasztórésszel.

A nappaliban egy ággyá alakítható kanapé található. Továbbá egy hatalmas (30 m2) fedett, udvarra néző terasz kényelmes kerti és étkező garnitúrával. Az apartman klimatizált, és ingyenes wi-fi-vel rendelkezik. Az ablakok redőnnyel, és szúnyoghálóval felszereltek. Ideális 4+2 fő számára.

A nyaralótól 50 m-re az utca végén fürdési lehetőség a Balatonban, saját napozóstéggel. Nem dohányzó. Kisállatot nem fogadunk. A nyaralóban törölköző és ágyneműhuzat is biztosított. Igény esetén ha nagyobb létszámú (max. 10 fő) társaság szeretné bérbe venni az ingatlant, akkor a két apartman (földszint és emelet) egybe is nyitható.

A Jakuzzit a földszinti apartman vendégei használhatják kizárólagosan, kivéve ha egybe bérli ki a vendég minkét apartmant ugyanabban az időben. A Jakuzzi május 01-től október 31-ig üzemel. A közelben található létesítmények: bevásárlási lehetőség (Aldi), Hajókikötő sétahajózási lehetőséggel, a kikötőtől indul a 3 km hosszúságú ingyenes szabad strand, és a sétáló utca fagyizókkal, éttermekkel.

Vasútállomás a közelben, és kisvasút, ami járatokat indít a csisztapusztai meleg vizes termálfürdőhöz, és Imre majorba, ahol vasárnaponként termelői piac üzemel. Sétarepülési és sárkányrepülési lehetőség Balatonfenyves határában. A környéken kedvelt időtöltés a kerékpározás.

A Balatoni Múzeum 29 km-re, a Festetics-kastély pedig 31 km-re található a szállástól. Tihany 38 km, Balatonfüred 41 km, Siófok 49 km a szálláshelytől. Hévízi-tó 35 km. A legközelebbi repülőtér a 24 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér. A szállásleírásban található távolságokat az OpenStreetMap© segítségével számoltuk ki.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA24088367


előzőkövetkező