Lexi Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Gyere és tölts el pár pihentető napot nálunk. Patyolat tiszta, ízléses, kellemes atmoszféra köszönt majd vendégházunkban, mely egy önálló, tágas 120m2-es ház, ahol 4 fő kényelmesen elfér. Ez a ház egy modern AC Type 2-es 11kW –os elektromos autó töltőállomással is rendelkezik.

Szálláshely információk: Vendégházban található: 2 db franciaágyas hálószoba, 2 db tusolós fürdőszoba, nappali ülőgartinurával, nagy konyha és étkező, az udvartól elszeparált fedett terasz kerti kiülővel. Vendégházunk felszerelése: tv, wifi, hajszárító, jól felszerelt konyha: főzőlap, mosogatógép, hűtőszekrény fagyasztó rekesszel, neszpresszó kapszulás kávéfőző, mikro, vízforraló, kenyérpirító.

A házban 2 db klíma van. A téli időszakban korszerű padlófűtéssel van a ház fűtve. A ház mellett fedett helyen lehet parkolni, vagy ha elektromos autóval érkeznél, akár tölteni. Egyéni bejelentkezés kérhető. (Self check-in, a szállásadó nem tartózkodik a helyszínen bejelentkezéskor).

Parkolni a ház előtt kialakított parkolóban is lehetséges díjmentesen. Vendégeink biztonsága érdekében a szálláshely udvarán kamera működik. A telken még egy ház áll, azonban a Lexi Vendégház kerti kiülője és az udvar egy része szeparáltan csak a Lexi Vendégház lakói használják.

Kisállatot nem fogadunk. FONTOS: Bulizni vágyó fiatalokat és 18 év alatti vendégeket (szülők nélkül) nem áll módunkban fogadni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21029917


előzőkövetkező