Levente Apartman I, 1 apartman 4 férőhely

A Cápák között műsorából ismert POP Tiny House csapat különleges, egyedileg gyártott kerekeken guruló mobilházában megtapasztalhatod, hogy milyen is az a Tiny House életérzés. A Balaton északi partján Káptalantótiban, 7 km-re a parttól várjuk kedves vendégeinket, akik kipróbálnák ezt az egyedi életvitelt.

Káptalantóti a Balaton-felvidék rejtett ékköve, a bazalt tanúhegyek lábainál fekvő gyönyörű kis falu. Káptalantóti tele van gyönyörű szőlőbirtokokkal és borászatokkal, hisz a falu elsősorban az ékes gyümölcs művelésével foglalkozik évszázadok óta. Ahhoz, hogy átérezzük a hely egyedi atmoszféráját, a Tiny House-t is egy szőlőbirtok közepén helyeztük el.

A környéken kirándulhatunk és gasztrotúrákat szervezhetünk. Hétvégén meglátogathatjuk a híres Liliomkerti piacot és elmehetünk egy bortúrára a Sabar Pincészetbe. A ház jól felszerelt, a környezettudatos életmód kedvelői számos apró kialakítási megoldást felfedezhetnek, mellyel csökkenthetik itt tartózkodásuk ökológiai lábnyomát.

Ellentétben a nagyobb szállodákkal, a Tiny House egy rendkívül fenntartható életvitelt kínál és kíván meg, használata teljesen hálózatfüggetlen. Házunkat igyekeztünk minél környezettudatosabban gyártani, természetes anyagokat használva, hogy hűek legyünk a Tiny House mozgalom szellemiségéhez: természetesen a természetben.

A ház 2-4 fő számára ideális: a 2 fős galérián egy 160 cm széles ágy található, a nappali/étkező kanapéja kihúzott állapotban szintén 2 fő számára biztosít alvóhelyet.

Ingyenes parkolás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19010884


előző