Levendula Vendégház, 1 szoba 2 férőhely

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az év minden napján. Monostorapáti a Veszprémet Tapolcával összekötő út mentén fekszik, az Eger-patak völgyében, amely a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartozik. A Levendula Vendégház Monostorapáti szőlőhegyen található, karnyújtásnyira az erdőtől és a kedvelt Kék túra útvonaltól.

Az udvaron belül saját parkoló van. A nagy udvaron bográcsozási, szalonnasütési és grillezési lehetőség, a teraszon ingyenesen használható fűtött jakuzzi várja a pihenni vágyókat. A klímás épületben 1 szoba (francia ágyas) szaunával, smart tv-vel, előszoba, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha étkező, a galériában 2 fő részére pótágy áll a vendégek szolgálatára, hogy minél otthonosabban érezzék magukat.

A félig fedett nagy méretű terasz a kertre néző, ahonnan vendégeink részére gyönyörű panorámás kilátás nyílik. A wifi a teljes ház területén ingyenesen elérhető. Vendégházunk helyzeténél és adottságainál fogva egyaránt alkalmas önfeledt pihenésre és túrák kiindulópontjaként is.

Kisállatokat sajnos nem tudunk fogadni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23065251