Lelle-Lídó Zsuzsanna Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Lelle-Lídó Zsuzsanna apartman: Balatonlellén, a vitorlás kikötő melletti, közvetlen vízparti, egész éven át üzemelő apartmanunkban kínálunk szálláshely szolgáltatást vendégeinknek. A közelben csak pár lépésnyire minden kényelmi szolgáltatás igénybe vehető (homokos strand, éttermek, mozi, hajókikötő ).

A nyári hűtést és a téli időszaki fűtést gáz és klíma biztosítja, mely a szállásdíjban benne foglaltatik, csakúgy mint a televízió, a korlátlan WIFI szolgáltatás és egy személygépkocsi részére az ingyenes parkolás, vagy a díjtalan végtakarítás. Az apartman négy fő kényelmes elhelyezésére szolgál, kívánság szerint egy fő részére pótágyazható.

A berendezés és felszerelés minden igényt kielégítő. Hajszárító, törölköző, fürdő-lepedő adott. A konyha jól felszerelt: hűtőszekrény, mosogatógép, kapszulás kávéfőző, villany főzőlap, mikrohullámú sütő, edény- és étkészletek, kenyérpirító, teafőző mind rendelkezésére állnak kedves vendégeinknek.

Vasalódeszka, vasaló, robot porszívó szintén használhatók. Balatonlellén az éves programkínálat gazdag, minden korosztály megtalálhatja benne az igényeinek megfelelőt: - nyári időszakban a fürdésen kívül a hajózást, a vizi biciklizést, a kirándulást, a gyaloglást, a múzeum látogatást, a szabadtéri színpadi előadásokat, a kertmozit, a sportolási lehetőséget (pl: gokartozást), a vidámparki vagy cirkuszi szórakozást.

Városnézéshez kisvonat vehető igénybe, ami egész nyáron menetrendszerűen közlekedik. A főszezonon kívül a csend, a pihenés és a túrázás biztosít teljes kikapcsolódást.

A környező településeken max. 20 km körzetben is több látnivalót találhatnak (Posta Múzeum Balatonszemes, Rád-Puszta Gastro Élménybirtok, somogytúri Kunffy- Képtár, Karád Táj-ház stb.) A balatonboglári borvidék részét képező lellei szőlők jó borainak kedvelői a Lellei Bor-hét rendezvényen vehetnek részt, amelyet augusztusban a boglári Borhét követ.

Lelle szőlőhegyén, a Kis-hegyben, mindig rendeznek különféle programokat (pl.:lovas-napok, szüreti alkalmak). Itt egy újonnan épített kilátó lehet gyalogtúra célpont. A város kereskedelmi ellátottsága kiváló: csaknem mindegyik kereskedelmi lánc üzletei (Aldi, Tesco, Lidl, Spar, Penny, Yisk) várják a vásárlókat.

Az áruházak mindegyike pár perc alatt gyalog is elérhető apartmanunkból. Legyen Ön is a vendégünk, töltse megérdemelt szabadságát, pihenőidejét nálunk. Szeretettel és tisztelettel várjuk kedves Vendégeink jelentkezését.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23085491


előzőkövetkező