Leilbon Apartmanház, 5 apartman 16 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Leilbon Apartmanház öt barátságosan berendezett apartmannal várja a Hévíz településen megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol fedett parkoló áll rendelkezésére. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes apartmanokban működő klíma (az adott apartmanok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás).

A szálláshelyen elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők.

Fizetés Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglaláshoz a Leilbon Apartmanház a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kérhet Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul, németül és franciául tudnak kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: március 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG20000696


előzőkövetkező