Léda Vendégház, 2 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kettő kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonfenyves településen a Léda Vendégház vendégei. A szállásadó kisággyal, gyerek animációs programokkal, gyerekágyneművel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal, gyerekfellépővel, hordozható kisággyal, babajátékokkal, játszótérrel és babaetető-készlettel is várja gyermekeit.

A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmanok közül néhánynak saját erkélye vagy terasza van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 200 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 450 méterre található.

A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. Fizetés Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás véglegesítéséhez a Léda Vendégház a sikeres visszaigazolást követően előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. Parkolás: Parkolásra a Közép utcában van mód, a Léda Vendeghaz 2 apartmanjának bejárata a Közép utca és Fenyvesi út közötti közből nyílik. A helyszínen kerékpár, pingpong asztal, csónak, autó bérlésre van lehetőség.

Grillező térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23065863


előzőkövetkező