Léda Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Léda Apartman a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb üdülőhelyén, Balatonboglár város központjában, mégis csendes, nyugodt környezetben várja kedves vendégeit. A szálláshely a II. emeleten található, nagy és tágas fedett erkéllyel, amely csendes zöldövezetre nyílik.

Nagyjából 5 percnyi sétával elérhető a szabadstrand, a hajóállomás, a kalandpark, bevásárlási lehetőségek, de a közelben vannak éttermek, a posta, fittnes terem teniszpályák, vasútállomás és az orvosi rendelő is. A felújított apartman 4+2 fő befogadására képes, amelyben található 2 hálószoba és egy nappali, modern, felszerelt konyha, fürdőszoba, wc, és egy 20 nm-es fedett erkély.

A szállás térítésmentes légkondicionáló használatot, Wifi lehetőséget, valamint az épület előtt ingyenes parkolást kínál. Várjuk pihenni vágyó Vendégeinket (Családoknak, pároknak is kiválóan alkalmas). Minimum 7 éjszaka foglalása esetén ajándékkal kedveskedünk vendégeinknek.

A koronavírus járvány miatt a vendégeink egészsége és biztonsága érdekében a takarítást minden váltás alkalmával kiegészítjük ózonos fertőtlenítéssel, így kórokozómentesen tudjuk Önöket fogadni. Az a célunk, hogy nálunk felhőtlenül tudjanak pihenni és biztonságban érezzék magukat.

A fertőtlenítési eljárás miatt a takarítás egy órával több időt vesz igénybe ezért a megszokott 14 órai érkezéssel szemben idén 15 órától tudjuk Önöket fogadni.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 30. - szeptember 12.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19009409


előzőkövetkező