Leander Apartman 2, 1 apartman 5 férőhely

Szeretettel várja egy emlékezetes pihenésre Önt és családját Balatonlelle településen található Leander apartman. A Leander apartman egy kényelmes környezetben köszönti a Balatonlelle településen megszállni kívánó vendégeket. A Leander apartman felár ellenében fogadja macskáját és kutyáját is a pihenésre.

Bármikor élvezheti a szabad levegőt az apartmanban, mert saját terasza van. Az apartman fürdőszobával felszerelt, ahol mosási lehetőség ingyen biztosított. Az apartmanhoz tartozik egy teljesen fekszerelt konyha is.

Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. 650 méterre található a legközelebbi étterem, 500 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. A helyszínen lehetőség van bográcsozásra és grillezésre.

Fizetés Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A foglaláshoz a Leander apartman a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 13:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 09:00.

A munkatársak magyarul és angolul kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22055098


előzőkövetkező