Larimar Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Larimar Apartman Lovason található, mely a Balaton-felvidék egy csendes és nyugodt gyöngyszeme, Paloznak mellett a domboldalban. Alsóörsi parttól 15 perc sétára helyezkedik el, ahol kikötő, strand, éttermek, pékség, borozók, színes programok és Tourinform iroda találhatók. A háztól 8 perc sétára pékség, élelmiszer bolt, dohánybolt, étterem.

Lovasról nagyon szép kiránduló- és kerékpár utak indulnak több irányba. Veszprém nagyjából 15 perces autó útra fekszik Lovastól. Az apartman teljesen felszerelt, 2 külön hálószobával, nappalival és a konyhával ahol 6 személyes étkezési lehetőség van, valamint zuhanyzós fürdőszoba.

Az egyik hálószoba a kertre néz és saját fedett terasza van, ebben egy franciaágy található. A teraszon megtalálható kerti ülő garnitúra, mely alkalmas étkezésre is. A másik szoba szintén franciaággyal, valamint egy kinyitható, ágy minőségű fotelággyal rendelkezik. A nappaliban egy kinyitható kanapé található.

Valamennyi helyiségben található külön TV (3 db). A kert tágas, gyönyörű pázsittal, mely használható, napágyakkal ellátott. Az apartman légkondícionált és fűthető. A kertben, a vén diófa alatt áll a pezsgőfürdő, így az nappal is és este is kellemes pihenést biztosít. A pezsgőfürdő mellett van egy nagy kerti étkező garnitúra (6 fős), grillezővel és tűzrakóval.

A konyha gépesített (indukciós főző lap, hűtőszekrény, mikróhullámú sütő, mosogatógép) edényekkel, étkészlettel, boros, - pezsgős pohárral, kávés készlettel, Dolce Gusto kávégéppel ellátott. Alapvető fűszerekkel felszerelt. Mosógép szintén elérhető. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a tisztaságra és főképp a higiéniára.

Minden alkalommal az egész apartmanban felület fertőtlenítünk és a textilek is fertőtlenítő mosáson esnek át.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23060256


előzőkövetkező