Lackó Kuckó, 1 szoba 5 férőhely

BALATON PART EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉN, BALATONLELLÉN, KÜLÖN ÁLLÓ KIS CSALÁDI HÁZ, CSENDES KÖRNYEZETBEN 5 FŐ RÉSZÉRE NYÁRI IDŐSZAKBAN KIADÓ. Ha szeretne a Balaton part egyik legnyüzsgőbb helyén de mégis nyugodt környezetben nyaralni, akkor jó helyen jár. A Lackó kuckó a parttól távolabb fekszik, csendes családi házas környezetben.

Nagy udvarral rendelkezik, így kisgyermekeseknek ideális. A szálláshelyen Önökön kívűl nem tartózkodik senki, így nem zavarják Önöket a pihenésben. Nyaralónk 2 szobával, fürdőszobával és konyhával rendelkezik. Az egyik szobában egy francia ágy, a másik szobában egy francia ágy és kérésre pótágy található.

A konyha nemrégen lett felújítva. Kávéfőző, mikro, robot gép, hűtő-fagyasztó, főzőlap és egyéb konyhai felszerelések megtalálhatóak. Kisgyerekeseknek szükség esetén babaágyat is tudunk biztosítani. Parkolás az udvaron megoldott. Közelben fagyizó, bolt(Lidl, CBA, Penny), étterem, gokart, cirkusz, élményfürdő.

Szabad strand sétával 10-12 perc(kb 900 méter). Biciklit 2 fő részére díjmentesen biztosítunk. Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség. Az udvaron gyönyörűen felújított kiülő várja a vendégeket. Szép-kártyát (MKB, OTP, K&H) elfogadunk. Foglaláskor 20% előleg fizetendő. A teljes összeg kifizetése érkezés előtt 7 nappal válik esedékessé.

Várjuk szeretettel Önöket.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 15.
1 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: EG19016486


előzőkövetkező