Labdarózsa Apartmanház, 2 apartman 11 férőhely

Üdvözlöm. Petrina ildikó vagyok, az Ön és családja, illetve Önnek és barátainak szállásadója. Nagy szeretetttel várom Önöket 2 apartmanos házunkban. Mindkét apartman KILIMATIZÁLT, külön teraszokkal rendelkezik. LAST MINUTE AKCIÓBAN kedvezményt adunk minimum három éjszakás foglalás esetén.

Az apartmanok, 80 illetve 75 négyzet méteresek. Vendégül tudunk látni kisebb családokat, társaságokat vagy akár 12 fős vendég csoportot is. Az apartmanház egy kert közepén van amelyben gyümölcsfák, szőllő lugas és más dísznövények találhatók.Parkolni a hátsó utca fronton lehetséges ingyenesen.

A Balaton akár gyalog is megközelíthető távolságra van a háztól.A parton több strand is található. A leg közelebbi a bélatelepi ami ingyen használható szabad strand, gyönyörű kilátással Badacsonyra és a Káli medence hegyeire.

A komp Szántódról fél óránként indul az északi partra Tihanyba, ami kihagyhatatlan élmény....és, ha már az északi parton jár, ne hagyja ki a káli medencét, a gyönyörű kis falvakkal, körbevett vulkanikus hegyekkel. Érkezés előtt kérem jelezze, hogy körülbelül mikorra várható. Ha bármi, egyéb kérdése, kívánsága van igyekszünk segíteni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 6. - szeptember 18.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: MA20006339


előzőkövetkező