Kunfi Apartmanház, 1 apartman 10 férőhely

A Siófokon található Kunfi Apartmanházat azoknak ajánljuk , akik a nyári szezonban szeretnének egy nyugodt, csendes utcában pihenni, mégis közel a szabadstrand nyüzsgéséhez, , akik szeretnének a Balatonon kizárólagos házhasználatot, saját udvart, rossz idő esetére egy jakuzzit, mely egész évben üzemel, , akik szeretnének egy tágas nappalit hangfalrendszerrel, ahol akár az esti buli is megtartható, , akik januártól decemberig bármikor, fiatalos, modern környezetben szeretnének családi, baráti rendezvényeket, évfordulókat, születésnapokat, összejöveteleket tartani. … mert a Balaton egész évben csodálatos.

A 100 m2-es apartmanház, a földszinten 2 hálószobával, 1 fürdőszobával (zuhanyzó), egy nagy nappalival és az emeleten 1 hálószobával, 1 hálótérrel, 1 fürdőszobával (kád), , zárt, cserjékkel, bokrokkal, fákkal borított udvarral, , első és hátsó terasszal, elektromos kapuval, , jakuzzival, két klímával, központi fűtéssel, faszenes grillel, mosogatógéppel, sütővel, szúnyoghálóval, reluxával és szalagfüggönnyel, , két utcára (250 m -re) az Aranyparttól, 100 m -re a buszmegállótól mégis csendes utcában, , egész éves nyitvatartással, , maximum 12 fő elszállásolására alkalmas.

Miért minket válassz, ha igazi balatoni kikapcsolódásra vágysz? , Nálunk egész évben megéri nyaralni, vagy családi, baráti összejöveteleket tartani., Ha nem akarsz lemenni a partra, vagy rossz az idő, akkor sem kell aggódnod azon, hogy unatkozni fogtok. A romantikus páros, vagy baráti beszélgetős jakuzzizásnak esőben és hóesésben is utánozhatatlan a hangulata.

A jakuzzi fölé nyíló ernyőt eső esetére biztosítunk., Közel a szabadstrand. Nem kell cipelni a hűtőtáskát, nem kell aggódni, ha elfogy a szörp, vagy a büfében nem a kedvenc söröd csapolják… a szállás a szabadstrandtól csak 2 perc gyalog.

Minimum foglalás: 2 éjszaka Szálláshelyünkre vonatkozó egyéb információk, tudnivalók: - az érkezés napján 15 órától lehet bejelentkezni és a távozás napján 10 óráig kell kijelentkezni - Parkolás közvetlen a szálláshely mellett. 2 autó az udvaron belül, a további járművek a ház előtt az utcán (ingyenes parkoló). - Az apartmanház kutyabarát szálláshely.

Amennyiben kedvencetekkel együtt szoktatok aludni, abban az esetben kérünk benneteket, hogy szíveskedjetek ágyneműt hozni magatokkal. - Az apartmanház konyhájában mikró, fagyasztós hűtő, 4-es főzőlap, 6 fős Szarvai kávéfőző, faszenes grill, vízforraló, valamint konyharuha, szivacs, mosogatószer, kukazsák és minden egyéb (tálca, poharak, edények, stb.) konyhai felszerelés biztosított. Sütő, mosógép, mosogatógép, borhűtő rendelkezésre áll.

Igény esetén bogrács szettet térítésmentesen biztosítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
Kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA22033008


előzőkövetkező