Kukorica Csárda Apartman 2, 4 apartman 11 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Kukorica Csárda Apartman 2. Négy barátságosan berendezett szobával várja a Balatonújlak településen megszállni kívánó vendégeket. Az apartman saját éttermében minden nap frissen elkészített magyaros finomságokat kóstolhat meg. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

A szobák saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A szobában van saját fürdőszoba. A Kukorica Csárda Apartman 2 által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

Fizetés Készpénzzel és bankkártyával tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A Kukorica Csárda Apartman 2 a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke . Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
4 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: MA23078719