Kristály Hotel, 40 szoba 101 férőhely

Keszthely 750 éves múltra visszatekintő település, a Balaton fővárosa. A város központjában lévő sétálóutcán hangulatos éttermek, kávézók várják a vendégeket. Az ország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya a Festetics-kastély, különleges parkjával, és a Balaton-part a maga romantikájával önfeledt kikapcsolódást biztosít az idelátogatóknak.



A Kristály Hotel Keszthelyen, pár lépésre a Balatontól, de közel a város szívéhez szeretettel várja vendégeit egész évben. 40 kényelmesen berendezett, tágas szobával, konferencia és rendezvénytermekkel, klubszobával, kényeztető wellness szolgáltatásokkal, vezetett városi sétákkal, kerékpárkölcsönzési lehetősséggel várjuk pihenésre vágyó vendégeinket. Élvezze bio finn szaunánk, infraszaunánk, ametiszt gőzfürdőnk vagy jakuzzink, Himalája sószobánk regeneráló hatását.

Drink bárunk frissítő italokkal, minőségi szolgáltatásokkal teszi teljessé a kikapcsolódást. Nálunk pihenés közben is élvezheti az on-line szolgáltatások előnyeit, mivel szállodánkban térítésmentesen kapcsolódhat a világhálóra.

A balatoni kerékpárút közelsége, a számtalan városi múzeum, a 6 km-re fekvő Hévízi-tó, a Kis Balaton varázslatos világa, a szálloda mellett elhaladó Kék túra útvonal, a Keszthelyi-hegység kilátótornyai sokféle programlehetőséget kínál az aktív kikapcsolódást kedvelőknek.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
40 szoba, 101 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000775


előzőkövetkező