Kristály Apartman, 6 apartman 16 férőhely

Kellemes nyugodt környezetben, a főutca zajától kissé távol, csodálatos kilátással a környező dombokra helyezkedik el az apartmanház, a kék templom melletti utcában. Kialakítása, és a felhasznált anyagok minősége biztosítja vendégeink komfortérzetét. A Kristály Apartman családi vállalkozásban működik, mely otthonosságot jelent a pihenésére, gyógyulásra, szórakozásra vágyó lakóink számára.

Kirándulásokat szervezünk igény esetén. Parkolás zárt területen, a két ház közötti részen található belső udvaron. A 2 személyre kialakított tágas hálószobákban franciaágyak találhatók, szekrény, polcok, TV. A külön részben felszerelt konyhában otthon érezhetik a vendégek magukat.

Minden szobához fürdőszoba, valamint balkon tartozik. Az ingatlan egészének fűtéséről egy korszerű, számítógép vezérelt kazán gondoskodik, szobánként állítható padlófűtéssel. A téli időszakban az udvaron a fagy okozta károk elkerülését külön fűtésrendszer biztosítja.

A biztonságért a teljes épületegyüttesben egy modern kamerás, távvezérelhető figyelő/riasztórendszer felel. Az egy vagy két fős, 1 éjszakás, erkélyes szobára történő foglalás 50% felárral lehetséges. Hétvégi és ünnepi felár: 2000 Ft / szoba / éj. Idegenforgalmi adó: 680 Ft / fő / éj (18 éves kor felett), mely a helyszínen fizetendő.

OTP, K&H és MKB Szép kártya elfogadás. Bankkártyás fizetés. Többféle szolgáltatással állunk vendégeink rendelkezésére. Tanácsadással segítjük szépülésben, vásárlásban, városlátogatásokban, kirándulások szervezésében, illetve egyéb, ünnepi bulik szervezésében partnerek vagyunk. ​Szép kártya:OTP.

K&H BANK, MKB

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Macska, kutya bevihető (fizetős)
6 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG19003015


előzőkövetkező