Kövirigó Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szívesen látja Önt vendégül Tapolca településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Kövirigó Apartman Tapolca. Az apartman barátságosan berendezett apartmannal várja a Tapolca településen megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely zárt parkolójában leparkolhatja.

Bármikor élvezheti a szabad levegőt az apartmanban, mert saját erkélye vagy terasza van. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobában ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére.

Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Elhelyezkedés A Tapolca Tourinform Iroda 4.8 km-re, a Tapolcai-Tavasbarlang 4.6 km-re található. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A Kövirigó Apartman Tapolca 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul és németül állnak rendelkezésére. Szallas. hu értékelés 33 vendégértékelés összesítése alapján 9, 8-as pontszámmal Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n az apartman.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22040235


előzőkövetkező