Kondor Apartman, 1 apartman 12 férőhely

2 szintes nyaralóház 6-12 főre Földszint: 3 db 2 ágyas szoba, előszoba, konyha/étkező, fürdő, WC, terasz. Emelet: 3 db 2 ágyas szoba balkonnal, főzőfülke/étkező, tusoló/WC. Parkolás az udvaron, tulajdonos külön a szuterénben lakik. Grillezés, bográcsozás tárcsán sütés lehetősége az udvaron.

Balaton: 900 m, bolt: 400 m, étterem: 400 m Gömbkilátó, kalandpark: 900 m. (A megadott távolságok becsült értékek és a Balaton vonatkozásában a vízpart légvonalbeli távolsága értendő.) Jelen oldalon közzétett szálláshelyek rendelkezésre bocsájtásáért, a szolgáltatás minőségéért, a tisztaságért, az esetlegesen előforduló műszaki jellegű, vagy egyéb problémákért a Szállásadó, azaz a nyaraló, vagy apartman tulajdonosa vállalja a felelősséget.

LÁTNIVALÓK BALATONBOGLÁRON Várdomb, természetvédelmi terület a Gömbkilátóval, Pincetárlat - nyári kiállítások, francia hála-emléktábla: Illés Gyula szobrászművész alkotása az Árpád u. 1. sz. alatt, Kotsis Iván épületei : az Árpád utcában a művelődési ház és a katolikus plébánia, valamint a katolikus templom, Hétház utca - régi villaépületek, Temetődomb: Kék és Vörös kápolna, időszakos kiállításokkal, Illés Gyula: Madár c.

szobra a kollégium díszkertjében, Bárány-kúria (Szabadság u. 28.), Helytörténeti gyűjtemény a Fischl-házban, Erzsébet u.14., J. Müller: Vízbelépő Lány szobor és díszkút a főtéren, régi villák a Kodály Zoltán utcában, Platán strand : az ősi rév a strand keleti részén, védett platánok a környéken, Győri Dezső: Tornászlány c.

műve, Kecskeméti Sándor: Család c. szobra a hajóállomás mögött, Szerelmespár c. alkotása a közeli strandon (Balaton u.), Balaton hajó (ma mementó) a kikötőben, Jankovich-telep - régi villák és katolikus templom, Szőlőskislak Légli fazekas-manufaktúra. A Dél-Balatoni Borút állomásai, a bugaszegi horgásztó, a bugaszegi történelmi park és téglagaléria, s állatfarm (az M7 lejárójánál Fonyód felé 1222 m - Aranybullányi távolságra).

Folkór bemutatók, lovas programok láthatók a Kentaur üdülőfaluban - szintén az M7-es lejárójánál.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 31. - szeptember 10.
1 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG21028376


előzőkövetkező