Kis Szieszta Panzió, 13 szoba 35 férőhely

Kedves Vendégeink. Az egész panzió, az összes szoba frissen, modern stílusban teljesen fel van újítva. A 3 csillagos panzióban 2 szintes tetőtérben 13 superior szoba van, összesen 35 vendéget tudunk fogadni. Több fajta szobánk is van: 1, 2 és 3 ágyasak, nagy alapterületű 4 ágyas családi szobák és kétlégterű családi szobák 4 fő részére.

A horgászat és vadászat szerelmeseit zárható horgászfelszerelés tároló szekrénnyel és fegyverszekrénnyel várjuk.

A szobák felszereltsége: - Széf - TV, kábeltévé 106 csatornával - Ingyenes Wi-Fi - Olvasólámpa - Tisztálkodási szerek, varrókészlet és cipőápoló szivacs - Hűtőszekrény - Zuhany - Hajszárító - Az egyik kétlégterű családi szobában fürdőkád és klíma - Tetőtéri szobák Ellátás: A szoba ára tartalmazza a svédasztalos reggelit az étteremben. A reggelihez igazi eszpresszó, cappuccino, üdítők és gyümölcslevek is korlátlanul fogyaszthatók.

Az éttermünk egész évben nyitva tart, nyáron terasszal és hangulatos kerthelyiséggel. A vízparttól és városközponttól néhány percre, csendes mellékutcában vagyunk. Balatonboglár híres kulturális és sport rendezvényeiről. Élményfürdő, kalandpark, ingyenes játszóterek, a városban megannyi látnivaló várja a vendégeket.

A város számos kulturális rendezvénye, sportolási lehetőségei, a Balaton szépsége, a környék természeti értékei minden bizonnyal emlékezetessé teszik az Ön és családja nálunk töltött aktív, vagy passzív pihenését. Barátságos hangulattal és saját étteremmel várjuk vendégeinket.

Felhívjuk vendégeink figyelmét arra, hogy a szobafoglalás csak akkor végleges, ha a foglaló a megadott határidőre megérkezik. Enélkül a szobát nem tudjuk tartani. A foglaló is küldhető SZÉP kártyával (OTP, K&H és MKB). A fennmaradó összeg bejelentkezéskor fizetendő.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
13 szoba, 35 férőhely
NTAK azonosító: PA19002124


előző