Kis Kuckó, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Kis Kuckó Tapolca ízlésesen berendezett apartmannal várja a Tapolca településen szállást kereső vendégeket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely parkolójában hagyni. Az apartman saját erkélyt vagy teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást.

Az apartmanban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Fürdőszoba van az apartmanban. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés A Tapolca Tourinform Iroda 600 méterre, a Tapolcai-Tavasbarlang 800 méterre található. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. 200 méterre találja a legközelebbi éttermet, 100 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot. Fizetés Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét.

A foglalás visszaigazolását követően a Kis Kuckó Tapolca 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Magyarul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. Szallas. hu értékelés Az apartman 9, 9-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést ért el 9 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23064587


előzőkövetkező