Kinizsi Pajtája Vendégház, 1 szoba 4 férőhely

Szállásunk egyedi és különleges. Egy 160-200 éves pajtát újítottunk fel, mentettünk meg az utókornak (É-i oromfal kidőlőfélben volt). Az épület szerkezetét csak megerősítettük, meghagytuk a belső tereket, a tetőszerkezetet, a kőfalat és a pajta közel 3 méter magas és 4 m széles bejáratának látványát és valós méreteit.

A szénapadláson és vele szembe - a pajta terében - egy épített galérián létrehoztunk egy egyterű magánszálláshelyet, egy apartmant, amit nagycsaládoknak, baráti társaságoknak, szerelmes pároknak, házas pároknak és bakancsos turistáknak ajánlunk. Miért is? A Bakonyt és Balaton-felvidéket összekötő településünk a találkozások és a kapcsolódások helye.

Nagyvázsony 600 éve lakott várnegyedében a vártól 100 m található vendégház a nyugalom szigete. Minden nagyobb településtől és a Balatontól nagyjából 20 km távolságba fekvő községben van, Kinizsi Pál rezidenciája Vázsonykő vára.

Magyar Kormány segítségével felújított vár, a környék festői szépsége - Kab-hegy, Tálodi-forrás és rét -, közelben lévő látnivalók - Pálos kolotor romjai, Igásló Központ, Postamúzeum, Kapolcs, Zádor vár, Óbudavár és a balatoni szép-kilátás, tapolcai tavas-barlang, Káli medence, Hegyestű, úrkúti mangánbánya, szentgáli tiszafás, Badacsony, Szigliget stb... -, városok - Balatonfüred, Tapolca, Veszprém - településünket egyedivé és központtá teszik.

Csillagtúrák, autós kirándulások színhelye, ahol fel tudnak töltekezni a csenddel, a kultúrával és gasztronómiával. A Balaton közelsége garantálja ezt, de a szezonban, vagy a szezonon kívül csoportoknak a vár és a környékének éttermei, látnivalói tudnak felejthetetlen élményt nyújtani.

Szállásunk a falu szélén a KÉK túra nyomvonalán van, de a faluközponttól 5 percre (gyalog), ahol megtalálható minden: patika, élelmiszerboltok, kocsma, bank ATM-el, cukrászda és fagyizó, Trafik, pékség. Saját parkolóval, saját udvarrésszel, kényelmes (6 személyre) kiűlővel-féltetővel benne kemencével, konyhával (felszerelt és tágas), kényelmes, tágas

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23065456


előzőkövetkező