Kilátó IV Apartman, 3 apartman 15 férőhely

Nyartaljon a Balaton legszebb panorámájával rendelkező helyén, a Kilátó4 apartmanjaiban. Természhetvédelmi terület kellős közepén ébredjen madárcsicsergésre, strandoljon a (gyalog) 7 percre található szabadstrandon, este csodálja a teraszról a páratlan naplementét. Balatonboglár központi helyén, a Várdombon, nyugodt környezetben, de a városközponthoz, strandhoz közeli nyaralónk 3 szintjén külön apartmanokat kínálunk.

A három apartmanban összesen 15 főt tudunk vendégül látni, mindegyik apartman saját fürdővel, wc-vel és konyhával rendelkezik. Appartmanjaink felújításra kerültek, teljesen újak a fürdőszobák, konyhák. Kicseréltük a nyilászárókat modern hő- és hangszigetelt kivitelűre. A déli oldalon redőny is rendelkezésre áll a sötétítéshez, a többi oldalon sötétítőfüggőny van az ajtókon, ablakokon.

A városban minden megtalálható aktív vagy passzív kikapcsolódáshoz egyaránt: - bobpálya és kalandpark az utca túloldalán, - gömbkilátó az utca végén (80m), - teniszklub, - hajóállomás, vitorláskikötő, - fedett uszoda, - szabadstrand (több is), élméányfürdő, - gokart pálya, (karszalagos) vidámpark, cirkusz, - borudvar a strand közelében,

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
3 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA20009700


előzőkövetkező