Kids#039; Paradise Vendégház, 6 szoba 24 férőhely

Házunk Balatonboglár egyik fő utcájában, mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el a központtól 800 m-re, a part 500 m- re, a Platán strand 1400 m-re, étterem menü lehetőséggel 200 m-re található. Vadonatújan épült családi házunkban kínálunk kiadásra 6 különálló szobát az alsó szinten, saját fedett teraszokkal.

A nappali és a konyha közös. A szobák kis méretűek, felszereltségük: 1 db nagyméretű franciaágy, 1db egyszemélyes ágy, és egy pótágy, szekrény, tv, hűtő, mikró, kávé, -teafőző, klíma, kerti bútor. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, klimatizált, fűtés, wi-fi van.

Az épületben található a közös amerikai konyhás nappali ülőgarnitúrával televízióval, bárpulttal, ide nyílik minden szoba. Az udvaron van a medence, pihenősarok főzési, grillezési lehetőséggel. Amíg pihennek, gyermekeik élvezhetik az udvari játékokat. Kicsiknek van : játszótér, homokozó, trambulin, fedett játszóház, rengeteg játékkal, kismotor, roller.

Nagyoknak: csocsó, ping-pong, léghoki, biliárd, tollas, társasjátékok. Mindezt díjmentesen lehet használni. A wellness részleget( jaccuzzi és infraszauna) térítés ellenében vehetik igénybe. A központban bevásárlási és szórakozási lehetőségek várják. A parton több büfé, étterem, játszótér és egy fizetős csúszdapark is van.

Itt található a boglári kaland-, és bobpálya, lombkorona sétány, Gömbkilátó is, valamint a cirkusz és vidámpark is van nyári nyitva tartással. Őszi, téli időszakban családi eseményekre: névnap, szülinap, évforduló stb. szívesen látjuk a családokat. Magánszálláshelyünk családok részére ajánlott, kisállatokat nem lehet hozni, kérjük megértésüket.

Nálunk akkor is tudnak mindent használni, ha éppen rossz idő van vagy esik az eső : a medence, a wellness és a játszóház is fedett. Gyermekeik garantáltan jól fogják érezni magukat miközben a szüleik is kipihenhetik magukat. Szeretettel várjuk Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 24 férőhely
NTAK azonosító: MA22039014


előzőkövetkező