Kék Vendégház, 12 szoba 32 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Gyenesdiás településen a Kék Vendégház Family Resort. 12 barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Gyenesdiás településen a vendégház vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyni.

Bármikor élvezheti a szabad levegőt azokban a szobákban, amelyeknek saját erkélye vagy terasza van. A Kék Vendégház Family Resort által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A szálláshely minden nap bőséges, ínycsiklandozó reggelivel várja Önt, melyet a foglalás ára már tartalmaz.

A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. Fizetés Foglalását készpénzzel, K&H SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával és átutalással tudja kifizetni. A Kék Vendégház Family Resort a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke . Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 12:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 22. - október 1.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
12 szoba, 32 férőhely
NTAK azonosító: MA22034700


előzőkövetkező