Kata Vendégház, 1 apartman 6 férőhely

A Kata Vendégház tökéletes választás ha szabadságodat, pihenésedet szeretnéd eltölteni kellemes, családias környezetben, a festői szépségű, északi parton fekvő Balatonalmádiban. Az apartman Balatonalmádi Központjától 600 méterre található, könnyen megközelíthető helyen.

A tágas és világos apartman a ház emeletén 100 négyzetméteres részen van, amelyben megtalálható 3 szoba, 2 fürdőszoba, 1 konyha nappalival és erkéllyel. 6 fő részére családias, kényelmes pihenést, nyaralást biztosít. Légkondícionáló, Wifi, Netflix is igénybe vehető. A konyha teljesen felszerelt.

Modern fürdőszobák (hajszárítóval, törölközőkkel) hangulatos nappali. A kertben medence található. Grillezés, szalonnasütési lehetőség. Napozóágyak, kerti bútorok biztosítják a feledhetetlen pihenést, kikapcsolódást a rendezett, pázsitos kertben. Nagy, nyitott terasz is rendelkezésre áll.

Az udvarban 2 autó számára van parkolási lehetőség. Számos látnivaló és szórakozási lehetőség található a közelben: Veszprémi vár, Tihanyi Bencés Apátság, levendula mező, Belső-tó, Balatonfüredi aquapark, Tagore sétány, Balatonfűzfői bobpálya stb. Emellett számtalan étterem, bisztró és strand várja kedves Vendégeinket.

Szeretettel várunk minden pihenni vágyó családot, gyerekeket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19012674


előzőkövetkező