Károly Vendégház II, 2 szoba 4 férőhely

Üdvözöljük a Károly Vendégházban, ahol otthonos kényelem és családias hangulat várja Önt. Vendégházunk egy kis, barátságos és kellemes szálláshely, mely ideális választás pároknak és a gyógyulni vágyóknak, akik Hévízen egy kellemes helyen szeretnék eltölteni idejüket.

A szálláshelyünkön 2 tágas és kényelmes szoba található, mindegyik saját fürdőszobával és otthonos berendezéssel rendelkezik. Az apartmanok ideálisak a kikapcsolódásra és pihenésre, ahol a nyugalom és a kényelem a legfontosabb. Teljesen felszerelt konyhánk lehetőséget biztosít vendégeinknek saját ételeik elkészítésére, ha úgy kívánják.

A közös nappali és étkező remek helyszín családi összejövetelekhez és baráti beszélgetésekhez. Az apartmanokhoz tartozik egy fedett, kényelmes terasz is, ahol lehetőség van pihenésre és társalgásra. A szálláshely elhelyezkedése ideális, közel a városközponthoz és a főbb látnivalókhoz.

Szívesen segítünk programok szervezésében, információkkal szolgálunk a helyi látnivalókról, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön és családja kényelmesen és élvezettel töltsék idejüket nálunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23068175


előzőkövetkező