K88 Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Különálló, kertkapcsolatos felújított apartmanunk 2023. március 1-től foglalható. Az apartman 4 fő részére is ideális az elrendezése miatt. A modern, nemrégiben felújított szálláshely Siófok belvárosának egyik csendes, családias, kertvárosi utcájában helyezkedik el.

A apartman légkondicionált, (légkondicionáló wifis vezérléssel ellátott) 2 hálószobával, 1 kisebb amerikai konyhás nappalival, étkezősarokkal, 1 fürdőszobával illetve kerti bútoros, napernyős kis terasszal rendelkezik. Az apartman bababarát, babaágyat, baba etetőszéket, babafürdető kádat kérésre, ingyenesen biztosítunk.

A konyha teljesen felszerelt, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, szagelszívóval, elektromos főzőlappal, valamint hűtőszekrénnyel, vízforralóval és kapszulás kávéfőzővel ellátott. Hajszárító, vasaló, vasalódeszka rendelkezésre áll az apartmanban. A fürdőszobában a zuhanykabin és sarokkád mellett mosógép is helyet kapott.

Ingyen WIFI és síkképernyős tv 100 tv csomaggal áll rendelkezésre. Az apartman önellátó. A füvesített kertben fedett kerti ház található kerti ülőgarnitúrával, illetve bográcsozási és grillezési lehetőség is van. A városközpont könnyen, 15 perc alatt elérhető, akár gyalogosan, akár gépkocsival egyaránt, ahol számos szórakozási, étkezési és vásárlási lehetőség megtalálható.

Autóval érkezőknek 1 db ingyenes utcai parkolóhely áll rendelkezésre az apartman előtt. Az autóbusz pályaudvar, illetve a vasútállomás is csak 20 perc séta. Strand gyalog kb. 20perc alatt megközelíthető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21003865


előzőkövetkező