Jozefin Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Hévíz az egyedül álló tófürdőjével várja vendégeit , amihez a Jozefin apartman a fentiekben leírtak alapján biztosítja ehhez a megfelelő pihenést és kikapcsolódást . a tó rövid sétával elérhető. a fürdéshez az apartman polifomot biztosít - úszókarika-, az étterm .

pizzéria, gyógyszertár , coop árúház, van közelében.a föbbcsomópontok a piac , sétáló utcák kilómétern belül találhatók.nem sokkal messzebb elérhetőek az Egregyi borpincék és éttermek , melyek kiválóélményt nyújtanak . a balaton közelsége , Keszthely, Sümeg, Káli medence, kíváló kirándulásokat tesz lehetővé , negyed órán belöl elérhető a balatoni , keszthelyi , gyenesdiási strand.

a szálláshely egy külön hálószobával biztosítja a fogadóképességét , nappali. konyha, fürdöszoba megfelelő felszereltséggel rendelkezik. a fedett terasza az eddigi vendégek véleménye szerint -főleg nyári időszakban-az apartman legjobban kihasználható helye. a zárt, burkolt parkoló az udvari részen található a kapu távnyitóval működik.

az apartman termosztáttal ellátot központi gáz fűtéssel , mely az állandó melegvizet is biztosítja , valamint légkondicinálással rendelkezik.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: KE20000337


előzőkövetkező