Josephus Vendégház, 8 szoba 16 férőhely

A 8 szobás Josephus Borbirtok a Balatontól autóval mindössze 10 percre található. A Vendéghát Kötcse település határában helyezkedik el. A birtokot kiserdő és szőlőültetvények veszik körbe, így igazán nyugodt környezetben pihenhet a fürdőzés után. Vendégházunk egész évben nyitva vart, így a hidegebb napokon szaunánkban is relaxálhat.

Amennyiben pedig aktív programot szeretne, gyalogos és biciklis túraútvonalak is találhatóak a környéken. A birtokon egy borászati üzem is működik, ami külön élmény önmagában szüretkor, de bármikor kérhet borbemutatót, természetesen kóstolással. Külön kérésre tudunk biztosítani bográcsozáshoz eszközöket, valamint a szálláshelyen tűzrakó hely is található ami kiváló nyárson sütögetéshez.

Az erkélyes szobáink közül 2-2 egybe nyitható ami kisgyermekes családoknak ideális. Kérés esetén, előre egyeztetett időpontban transzfert is vállalunk a balatonszárszói vasútállomásról. A szálláshelyen közös étkező, közösségi tér található, ami ideális lehet akár céges csapatépítőkhöz is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG23059140