Johanna Apartmanház, 4 apartman 9 férőhely

Johanna apartmanházunk megtalálható Balatonudvari és Vászoly közötti lankás hegyoldalon, a Laci Pince Csárda szomszédságában, 3 km.-re a legközelebbi strandtól. Nádfedeles házikónkban, természetes környezetben, a szőlőültetvények között, részben balatoni panorámával, háziálatkákkal(ló, bárány, cica), rengeteg kirándulási, sportolási lehetőséggel, aktívan pihenhet családjával.

Apartmanházunk két különálló, külön bejárattal, egymástól teljesen elszeparált 40nm es lakrésszel, (nappali-konyha-étkező + fürdő + hálószoba) és terasszal rendelkezik. Az apartmanok jól felszereltek, klímával ellátottak, fűthetők-hűthetők. Az ingyenes parkolás biztosított és a házhoz tartozik egy játszótér a kisgyermekek részére kialakítva.

Tihany 10 percre, Balatonfüred 15 percnyi útra van gépkocsival. Balatonudvari és Fövenyes strandjai könnyen elérhetők. Az erdei sétákkal feltöltődhetnek, a nyári sportokkal kikapcsolódhatnak. Túraútvonalak és a barátságos borospincék éppúgy csábítóak vendégeink számára, mint a part menti kerékpárút, a közeli kalandpark a kisgyermekes családok számára és a vitorlázás a sportág szerelmeseinek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: március 1. - december 1.
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA20003400


következő