Jobb, mint otthon Vendégház, 2 szoba 6 férőhely

A Jobb, mint Otthon Vendégház - Kőröshegy ingyenes wifivel és grillezési/bográcsozási lehetőségekkel várja vendégeit a hátsó teraszon. Kőröshegy külterületi részén, az Öreghegyi dűlőben található, egykori présház épület, nagy füves területtel. A környék csendes, minimális forgalommal.

Pihenésre, elvonulásra tökéletesen alkalmas. A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A ház télen nyáron kiadó, fűtő panelek és légkondicionálók gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről. A vendégházhoz egy kis melléképület és egy borospince is tartozik. A tárolóban 2db kerékpár, játékok a gyerekeknek és mindenféle grill/bogrács kiegészítő áll a rendelkezésetekre.

A borospince felújítása is befejeződött tavasszal, ahová a helyi pincészet borait illetve egy kis családi vállalkozás szőlő leveit készítettük be nektek. Fogyasszátok őket egészséggel.

Szántód - 2 km (Aldi, Spar, DM, Rossmann, KIK, Pepco és minden szombat, vasárnap piac, helyi termelők áruival) Balatonföldvár - 3 km (Strandok, például Keleti Strand ahol felnőttek és gyermekek is megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket - Strand röpi, Strand foci, Játszótér, Ugráló vár, Gokart, Csúszda, Vízi bicikli) Kikapcsolódási lehetőségek: - Kőröshegyi levendulás - Kőröshegyi völgyhíd és alatta a horgász-tó - Kőröshegyi Széchenyi Kastély - Balatonföldvári Teknős Park - Balatonföldvári Hajózástörténeti látogatóközpont és kilátó - Zamárdi kalandpark - Szántódi komp Tihanyba - Minden hétvégén piac, helyi termelők áruival Szántodon (sajtok, tej, túró, vaj, lekvárok) A vendégházat igyekeztünk gyermek baráttá alakítani, hiszen tudjuk mekkora segítség az, ha nem kell a fél házat magunkkal vinni, ezért a házban a következők biztosítottak: Utazó ágy, Bébi őr, Etető szék, Baba evőeszköz és tányér/pohár szett, Baba kád, Fürdőszobai fellépő.

Az udvaron pedig homokozó áll a gyerekek rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22036198


előzőkövetkező