Janika Panzió, 17 szoba 35 férőhely

SZABADSÁGA ALATT IS ÉREZZE OTTHON MAGÁT NÁLUNK. ÉREZZE MAGÁT KELLEMESEN ÉS KÉNYELMESEN A HANGULATOS ÉS KOMFORTOS RÉSZBEN KLIMATIZÁLT SZOBÁKBAN, ILLETVE APARTMANOKBAN. Vonyarcvashegy egyik legszebb fekvésű helyén épült - két házból álló - panziónk korszerű komforttal és csak egy magánházra jellemző személyes atmoszférával várja Önt, Önöket.

Szabadsága alatt is érezze otthon magát nálunk. Szolgáltatásaink: Parkoló - Utazási iroda programajánlatainak közvetítése - Autókölcsönzés - Hotel taxi - Mosoda - Saját kert - Kerti Grill - Masszázs - Szobaszéf - Nyitott medence - Szobaszerviz - Internet hozzáférés - Pool bár - Kerékpárkölcsönzés - Egyes szobáink mozgáskorlátozottaknak is megközelíthetők A panzió története: 1991-ben nyitottuk meg panziónkat az I.

es számú épülettel majd 1996-ban a II-es számú épület is elkészült, majd 1998-ban az úszómedence azóta még számos fejlesztés történt panziónkban, melyek mind vendégeink kényelemérzetének fokozását szolgálják. Panzióink elhelyezkedése: Panzióink Vonyarcvashegy központjában helyezkednek el.

Közel a Balatonhoz és a strand bejáratához. A vasútállomás gyalog 5 percre van tőlünk. Szintén a közelben van teniszezési és egyéb sportolási és kikapcsolódási lehetőség.

Panziónk, felszereltsége, szolgáltatásai: Janika Panzió I-es épület: Földszint étterem: 80fő zárt helység klímatizált, 80 fő fedett terasz Emelet 6db 2 ágyas (17-20m2) szoba fürdőszobával terasszal tv mini bár rádió ebből kettő udvarra illetve medencére néző szoba Janika Panzió II-es épület - 5 db 2 ágyas szoba 17-20m2 fürdőszobával terasszal tv mini bár rádió klíma, melyek a medencére illetve udvarra néznek. - 3 db 2x2 ágyas appartement fürdőszobával terasszal tv mini bár rádió klíma Kert: 40m2 medence, kerti grillező, filagóliával Érezze magát kellemesen és kényelmesen a hangulatos és komfortos szobákban, illetve apartmanokban.

Kapcsolódjon ki és felejtse el a hétköznapok gondjait az úszómedence vízében. Panziónk egész évben nyitva tart. AKTÍV PIHENÉS: A szabadidő eltöltésének számtalan lehetőségét kínálja Vonyarcvashegy és környéke: Építészeti nevezetességek, koncertek, túra- útvonalak, lovaglás, tenisz, windsurf, wakeboard, vitorlázás, horgászás, mountain biking - strandröplabda - strandkézilabda - bowling - teke gyógyfürdő / termálfürdő.

Vadászni illetve, túrázni vágyóknak hasznos tippek, utazási tanácsok. Vonyarcvashegy kedvelt balatoni üdülőhely. Kb. 6 km-re fekszik Keszthelytől a gazdag történelmi várostól, és Hévíz, a termálvízéről híres fürdőváros csak kb. 10 kilométernyi távolságra van tőle. A közelben sok-sok látnivaló, szórakoztató program várja Önt, és mindehhez a Janika Panzió kínálja a kényelmes szállást és az igényes vendéglátást.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 14. - december 20.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
17 szoba, 35 férőhely
NTAK azonosító: PA19001485


előzőkövetkező