Ice Premium Apartments, 6 apartman 28 férőhely

Szobák, szolgáltatások Hat kényelmes apartmanban szállhatnak meg Veszprém településen az Ice Premium Apartments vendégei. Az apartman a Veszprém Jégcsarnok épületében található. Mivel a szálláshely nem működtet recepciót és nincs helyszíni személyzet, a bejárati ajtó és a szoba ajtók, foglalási időn belüli használatához, a szállásadó, egyedi felhasználói kódokat és lehetőségeket biztosít, amiket a Vendég, a foglalási folyamat során kap meg.

Ezek használatának helyes módjáról a szállásadó több alkalommal tájékoztatja a vendéget. A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. 500 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 200 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. Fizetés A foglalások összegét bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni.

A foglaláshoz az Ice Premium Apartments a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A szálláshely munkatársai magyarul és angolul tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 28 férőhely
NTAK azonosító: EG23076293


előzőkövetkező