Huszár Vendégház, 4 szoba 12 férőhely

Reggeli megoldható: A szomszédos családi éttermünkben a Huszár vendéglő nyitva tartási idejében vagy a helyi közértben megvehető és a konyhában elkészíthető. Családias, otthonos, légkondicionált nagy- és kisházikónk ideális pihenést nyújt nagy családoknak, társaságoknak.

Az utcában található vendéglőnkben 15% kedvezményt biztosítunk a fogyasztásukból. Lehetőség van kerékpár kölcsönzésre is. Huszár vendégházunk két részből áll, egy emeleti 3 szobás családi házból, illetve a családi ház mögött található kisházikóból. Családi vállalkozásunk az utcában található a Huszár Vendéglő, ahol nyitvatartási idejében reggel 9-től reggelizhetnek kedves vendégeink.

Vendégházunk a családi házunk részeként üzemel. Földszinten a Huszár család ad otthont magának míg az első emeleten összesen pótágyazás után 8 főre, három szobát, két fürdőszobával, egy terasszal, egy konyhával ad ki. Két kisebb szobához egy, míg a nagyszobához külön fürdőszoba tartozik.

Vendégházunk saját zárt parkolóval rendelkezik ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak. Vendégházunk mögött, ahol az Örvényesi-Séd ered nagy, szépen ápolt füves területen napozhatnak vagy egyszerűen csak kipihenhetik az utazás fáradalmait. Vendégházunk CCTV kamerákkal felszerelt, zárt parkolóval rendelkezik ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak.

A család valamelyik tagja mindig otthon van ha bármi kérdés merülne fel vagy egyszerűen csak egy barátságos útbaigazítást kérnének.

Közel, mindössze öt perc sétára található a község élelmiszerboltja ahol mindennap friss pékárúval várják a kedves vendégeket. Örvényesen található a nyolcszáz éves vízimalom is, amiről már 1211-ben is említést tettek. Örvényesen szabadstrand működik, vendégházunktól húsz perc sétára. Örvényestől körülbelül egy kilométerre található Balatonudvariban a tizennyolc lyukú golf pálya is a Balaton Golf Club. A pályát kezdők is igénybe vehetik.

Kisházunk a 71-es főút közelében található így gépjárművel könnyen megközelíthető. A Balaton körüli bicikli út előttünk húzódik el. 2019-ben lehetőség lesz bicikli kölcsönzésre a család által, erről üzenetben érdeklődjön. Buszmegálló öt, vonatmegálló nyolc perc sétára található.

Vendégházunk a 71-es főút közelében található így gépjárművel könnyen megközelíthető. A Balaton körüli bicikli út előttünk húzódik el. Komp Szántód és Tihany-Rév között közlekedik. Tihany-Rév tőlünk 9, 5 km-re található. Vendégházunk közvetlenül a 71-es főút mellett helyezkedik el.

A ház előtt áll az extra méretű boros hordó, a Malom utca végén. Ez egy zsákutca, párhuzamosan a főútra, nem lehet eltéveszteni. Szeretettel várjuk. Zoltán és családja

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
4 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19019719


előző