Hullám Apartman, 2 apartman 12 férőhely

Gyenesdiáson a strand utcájában, strandtól 300 m-re található a Hullám Apartman a Hullám Étterem és Pizzéria felső szintjén . Egész évben, csendes, nyugodt környezetben várjuk pihenni vágyó vendégeinket . 5 perces sétára az élelmiszerbolttól, és a község központjától. Hullám Étterem felső szintjén találhatók apartmanjaink, melyek 4 fősek max 6 fő áll a vendégeink részére, amely akár baráti családok részére is kiválóan alkalmas.

Az apartmanokhoz kétágyas hálószobák, nappal sarokgarnitúra, jól felszerelt étkezős konyha, tusolós fürdő, valamint saját erkély tartozik. A szállás baba-, gyermek-, és családbarát, az ehhez szükséges kiegészítőket tartalmazza. Az apartmanokhoz közös kert tartozik játszótérrel.

Keszthely, a Balaton fővárosa kb 3 km távolságra van, ami a térség kereskedelmi, kulturális központja, számos idegenforgalmi látnivalóval (Festetics kastély, Balaton Múzeumok, Kalandpark, Állatpark, Hajó túrák, Gyalog és kerékpár túrázás, Golfpálya stb. ) Hévíz 8 km távolságra van a településtől, ahol Európa legnagyobb természetes termáltava található, ami egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre.

A termáltóra épülve egy fejlett gyógy-- centrum működik, ahol testi, lelki felüdülés mellett jó eredménnyel gyógyítják a mozgásszervi betegségben szenvedőket. Parkolási lehetőség a zárt udvarban vagy az étterem előtti parkoló. A földszinten étterem és Pizzéria működik ami nem zavarja a vendégeket.

Igényelhető kívánság szerint reggeli, ebéd, menü és vacsora . Szállások félpanzióval is kiadók . Érdeklődjön árakról. - Játszótér - Babaágy, etetőszék, fürdető kád - Digitális Kábel Tv - WIFI Reméljük Önt és családját is a vendégeink között üdvözölhetjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
Saját étterem
2 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22042151


előzőkövetkező