Hotel Wellamarin, 121 szoba 260 férőhely

Év Szállása 2017 - Minőségi Díj I. hely Hangolódjon velünk egy hullámhosszra Budapesttől 115 km-re, a Balaton déli partján, Zamárdi 3 km-es szabadstrandján található négycsillagos wellness szállodánkban, a HOTEL WELLAMARIN-ban. Szállodánk közvetlenül a tóparton helyezkedik el, gyönyörű, festői környezetben, a dombok szegélyezte északi part és a Tihanyi apátság látképének közvetlen előterében.

Az épület és belső tereinek kialakítása magukon hordozza az ősi keleti bölcsesség évszázados tudományát, valamint az egyes elemek mint a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz jótékony hatását, melyek eredményeként nyugalom és harmónia köszönti a betérő Vendégeket, ideális helyszínt kínálva a feltöltődésre.

Szobák Feng shui hullámhosszán… Ne kössön kompromisszumot kényelem és modern enteriör között. Hagyja, hogy szállodánk mindkét igényt kielégítse Feng-shui elven berendezett lakótereivel, melyek az ember és a természet összhangját, a belső egyensúly helyreállítását hivatottak szolgálni.

A különböző méretű szobák, apartmanok és lakosztályok, valamint a tájolásnak megfelelő kék, mályva és zöld színű enteriőrök biztosítanak választási lehetőséget, hogy egyénre szabottan, igényeiknek megfelelően pihenjenek. Lakóegységeink mindegyike klimatizált, rendelkezik erkéllyel, fürdőszobával, LCD TV-vel, telefonnal, széffel, internettel, hajszárítóval.

Aparmanjaink nagy részében és lakosztályainkban külön WC helyiség, a fürdőszobában zuhanyzó mellett kád, a nappaliban konyhasarok növeli különösen a családosok kényelmét. Lakóegységeinkből mind a négy égtáj felé csodálatos kilátás nyílik, ugyanúgy a szállodát körbe ölelő zöldövezetre, mint a Balatonra.

Bohém Bowling Cafe, squash, sportolási lehetőségek Kikapcsolódás hullámhosszán… Éljen szállodánk által kínált számtalan lehetőséggel a sport és a kikapcsolódás jegyében. Aktív szórakozást kínál Bohém Bowling Cafénk, ahol két sávos bowlingpálya várja a tarolni vágyókat, valamint azokat, akik felesleges energiájukat szeretnék levezetni.

A foci szerelmesei a csocsóasztalokon “rúghatják a labdát, a XXI. század fenegyerekei pedig az X-Boxok által teremtett virtuális játéktéren szórakozhatnak. Sportosabb elfoglaltsághoz igénybe vehetők Fregatt fitnesztermünk kondicionáló és kardio gépei, valamint Squash pályánk.

Szállodánk szakképzett oktatói segítségével biztosít lehetőséget különböző mozgáskultúrák (pl.: koreografált step órák, dance aerobic, preventív gerinctorna stb.) megismerésére, gyakorlására. Passzív időtöltésként kávézónkban egy forró ital mellett helyben készült desszertek édesítik meg a pillanatot.

A kisebbeknek ManóLAK játszóházunk nyújt programokat, legyen szó kötetlen vagy érdekes, animációs foglalkozásokról. Konferencia Tudatosság hullámhosszán… Csoportos rendezvények szervezéséhez intuitív környezetet biztosítunk, igény szerinti teremberendezést, professzionális hang- és videotechnikát, csapatépítő programokat.

A tréningeket az erőt adó kávészünetek, az étkezések kulináris élményei, az egész estés szórakozások teszik emlékezetessé. A regenerálódásról a wellness és a sportolási lehetőségek, valamint a pihentető különágyas szobáink gondoskodnak. Zöld energia hullámhosszán… Környezettudatos magatartásunkkal szeretnénk mi is tenni a fenntartható fejlődésért.

Ezt a célt szolgálja a napkollektorok által gyűjtött energia hatékony felhasználása, a szelektív hulladékgyűjtés, az energiatakarékos izzók preferálása, helyi alapanyagok beszerzése és a műanyag csomagolások mellőzése. Wellness Wellness hullámhosszán… Rohanó világunk hétköznapjainak kipihenésére Black & Orange wellnessrészlegünk kényeztető birodalma nyújt menedéket.

Merüljön el beltéri vagy szabadtéri élménymedencénk vizének hűsítő ölelésében, méregtelenítsen finn- bio szaunánkban, vagy fiatalítsa bőrét a mélyre ható sugarak segítségével infraszaunánkban, melegítse testét egy fáradt napon gőzkabinunkban vagy a gyertyafényes caldariumban, ahol a fűtött padokról egyenletesen visszaverődő melegben relaxálhat.

Végül frissüljön fel merülőmedencénkben vagy jégbarlangunkban. Spa részlegünk varázslatos világa gyertyafények és andalító dallamok mellett kínál testi-lelki felüdülést, mely érzést masszőreink kényeztető kezeléseivel élheti át igazán. Gasztronómia Ízek hullámhosszán… Számtalan lehetőséget nyújtva sokoldalú kulináris élménnyel gazdagodhatnak mind a Hotel Wellamarin Szállóvendégei, mind az utcáról betérő Ínyencek.

Ne hagyjon ki egy lehetőséget sem az étkezésre, hiszen Scala Éttermünk ínycsiklandozó ételsorokat vonultat fel a büféasztalon, valamint a Betérők számára is meghökkentő képzettársítású á la carte fogásokat kínál. Ha a “látványos ínyencségek mellett a Balatonpart tájképében is szívesen gyönyörködne, ajánljuk partOn Bisztrónkat, mely kihagyhatatlan helyszíne a felejthetetlen perceknek, óráknak.

Hangulatos Bohém Bowling Cafénk az öt órai tea mellet kávé és desszert különlegességeivel válhat Mindenki kedvenc törzshelyévé, vagy akár egy esti koktélozás színhelyévé. Végül Black & Orange Wellness Bárunkban fogyaszthat könnyed harapnivalókat, friss gyümölcsöt az egészséges táplálkozás jegyében, valamint biztosítja a folyadékpótlást egy méregtelenítő szaunaszeánsz után.

Szállodánk sorompóval zárt, belső parkolójának díjai: - főszezonon kívül: 3.000.- Ft/autó/éjszaka, fedett parkolóhely 4.000.- Ft/autó/éjszaka - főszezonban (06.29-08.27): 4.000.- Ft/autó/éjszaka, fedett parkolóhely 5.500.- Ft/autó/éjszaka - Az elektromos autók számára fenntartott parkolóhely díja főszezonon kívül 7.000 Ft/autó/éjszaka, főszezonban 10.000 Ft/autó/éj, mely a töltés díját is tartalmazza.

Amennyiben a belső udvaron már nem rendelkezünk szabad kapacitással, kérjük a szálloda körüli közterületeken parkoljanak. Parkolási díj (9:00-21:00) szálloda körüli közterületeken: - óránkénti díj (10.01-04.30.): 350.- Ft/óra/autó vagy (05.01-09.30): 400.- Ft/óra/autó - napijegy (01.02-12.31.): 2.500.- Ft/nap/autó A szálloda körüli közterületeken január 2-től december 23-ig 9 órától 21 óráig díjköteles a parkolás.

Az árváltoztatás jogát fentartjuk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
121 szoba, 260 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000001


következő