Hotel Panoráma, 70 szoba 200 férőhely

Év Szállása 2017 - Minőségi Díj II.hely Balatongyörökön a strand felett elhelyezkedő teljesen felújított Hotel+ Panoráma parkkal, belső zárt gépkocsi parkolóval és a gyermekek részére játszószobával biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeinknek. 70 szobánk közül a nagyobbak kettő helyiségből állnak, melyekben egy egész család kényelmes elhelyezése lehetséges.

A színvonalas ellátást biztosítja a gazdag büféasztalos reggeli; ebédnél a többféle menüválasztás lehetősége, a desszertbüfé, salátabár; este bőséges választékú büfévacsorát kínálunk. A szálloda fitness terme modern kardiofitness gépekkel felszerelt. A presszó-társalgó is a kellemes itt tartózkodást szolgálja.

Játéklehetőséget biztosítanak a ping-pong asztalok, biliárd, csocsó, Wifi, ADSL-internet port, a szálloda melletti strandon tenisz és a vízi sportok teljes skálája, gyermekmedence, óriáscsúszda áll vendégeink rendelkezésére. A környék felfedezésében kerékpárkölcsönzéssel, kirándulások, változatos programok szervezésével segítünk vendégeinknek.

A közeli települések: Keszthely, Hévíz, Badacsony, Tapolca Sümeg, Zalakaros Az befizetett előleget nem áll módunkban visszatéríteni, de amennyiben a érkezést megelőző 10 napon túl történik a lemondást a teljese összeget 1 éven belül felhasználhatják szállodánkban. 10 napon belüli lemondás esetén az előleget lelakottnak tekintjük.

Rendezvénytermeink tréningek, konferenciák, továbbképzések lebonyolítását teszik lehetővé.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: február 28. - január 2.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
70 szoba, 200 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000218


következő