Horváth Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szeretettel várjuk vendégeinket festői környezetben, a Keszthelyi-hegység lábánál fekvó rusztikus hangulatú, különleges klímájú bioházunkba. Hagyományos technológiával épült új épület földszintjén kényelmes 3 hálószobás apartman áll a vendégek rendelkezésére. Tágas nappali, jól felszerelt konyha/étkező rész, fürdőszoba (kád, mosógép, hajszárító), nagy fedett terasz szolgálja a kényelmet.

A berendezésben is törekedtünk a természetes anyagok felhasználására. A házhoz nagy udvar járul. Csendes környezetben nyugodt nyaralást, kikapcsolódást tudunk biztosítani. A közelünkben levő erdő, tornapályájával, kilátóival és kitáblázott túraútvonalaival kiváló kirándulási lehetőséget nyújt a természetbarátoknak.

Az ár magában foglalja a korlátlan kerékpár használatot és igény szerint egy alkalommal családi vitorlázást ; így akár kétkeréken is felfedezheti a Nyugat-Balaton régió látnivalóit, természeti értékeit, vagy vitorlás hajónkról a Magyar Tenger páratlan szépségét. A strandolni, fürdeni vágyó vendégeket 2 családbarát strand is várja a településen.

A település a vizes kalandok mellett rengeteg egyéb programlehetőséget is kínál az ideérkezó aktív pihenést kedvelő családoknak. További információ a programokról, látnivalókról a portálon. Szeretettel várjuk Önöket is Gyenesdiáson, a Nyugat- Balaton családbarát üdülőfalujában.

Horváth család

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 13. - október 30.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19018161


előzőkövetkező