Holiday Home Apartmanok, 2 apartman 7 férőhely

A Balaton partjának legszebb részén fekszik Somogy megye legfiatalabb önálló települése, Szántód. A megye északi kapujának nevezett kisközségben van a déli partot az északival összekötő kompjáratnak a kikötője, mely a szezon alatt hatalmas forgalmat bonyolít le, hiszen összeköti az északi és déli part legszebb településeit.

Szántód talán legvonzóbb lehetősége, hogy a község teljes partszakasza, pontosabban két szabadstrandja ingyenesen vehető igénybe. Új építésű apartmanjaink a szántódi szabad strandtól mindössze 200 m-re helyezkednek el. Ideális párok, családok és baráti társaságok számára.

A földszinti apartmanok kertkapcsolattal, saját kerti pihenőhellyel, légkondicionálással, ingyenes WIFI-vel, TV-vel, felszerelt konyhával rendelkeznek. Az apartmanokhoz privát parkoló tartozik, melyet díjmentesen használhatnak a vendégek. A városközpont és a Szántód-Kőröshegy vasútállomás 1 km-re található.

A Szántódi rév 1, 4 km-re, Balatonföldvár pedig 2, 5 km-re van a szálláshelytől. A környék ideális kerékpározásra és túrázásra is. Szántód nevezetes idegenforgalmi látványossága a Balatonon kívül Szántódpuszta, amely 1995-ben kapta meg az Európa Nostra-díjat építészeti hagyományainak őrzéséért, s az értékes műemlékek helyreállításáért.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19014912


előzőkövetkező