Hófehér Boszorka Ház, 2 apartman 16 férőhely

A Hófehér Boszorka Ház 2021-ben felújított 2 apartmannal rendelkező szálláslehetőség. A 3 szín apartman foglalható 6-10 főre. Amennyiben 10 főnél nagyobb társaság szeretné együtt igénybe venni a szállást, telefonos egyeztetés alapján 16 főre is foglalható a szállás szabad kapacitás esetén.

A kisebbik apartman 4-6 főre foglalható. A szállás elhelyezkedéséből adódóan, csendes nyaralásra, családok kikapcsolódására a legalkalmasabb. Legény-leány búcsú és ehhez hasonló bulizás nem tartható egyik apartmanban sem. Bográcsolásra, hús sütögetésre alkalmas tűzhely van az udvaron, melyhez tüzifát, bográcsot, tárcsát, nyársat ingyen biztosítunk előre igénylés, egyeztetés után.

Az udvarban egy vagy több, de csak összetartozó társaság autói tudnak parkolni, ha a másik apartman lakói nem hamarabb érkeztek. A később érkezők az utcán tudnak parkolni, teljesen biztonságos környéken, a ház előtt. A 3 szín apartmanhoz tartozó étkező- konyha nagy, akár 12 fő is asztalhoz tud ülni egyszerre.

Ebben az apartmanban 2 légkondicionáló berendezés található, mely egyenként és naponta 2000 Ft ellenében vehető igénybe. A közeli sportpálya (5-6 perc gyalog) a focisok, kosarasok igényeit is ki tudja elégíteni. A helyszínen lehet Szép kártyával fizetni, az előleget a megadott számlára történő átutalással tudjuk fogadni.

Neves borozók, gyalogtúra utak a közvetlen közelben vannak, de gyalog elérhető akár Balatonfüred is (4 km). Közel van Tihany és Veszprém, ahol rengeteg látnivaló van. Csopak pedig már többször nyerte el a legjobb strand az É-i parton díjat. Kifejezetten kisgyerekeseknek ajánlom. Fogadunk szívesen futókat és Balatonkört tekerőket is .

Minden nyaralónak jó időt kívánva, várjuk Önöket szeretettel. OTP-s Szép Kárya elfogadás működik.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 15. - október 31.
Légkondícionálás
2 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA22048270


előzőkövetkező