Hilltop Apartmanház, 4 apartman 12 férőhely

A szállás a festői szépségű Fonyódon, annak is az egyik ikonikus dombján, a régi és az új központ között elhelyezkedő Sipos hegyen tetején található fantasztikus panorámával a Balatonra és Badacsonyra. A vasútállomás hozzávetőlegesen 900 méterre van, de a legközelebbi élelmiszerbolt csak kétszázra, míg a Balaton partja 4-500 méter gyaloglás után élvezhető.

A város legszebb történetét (és egyben legfantasztikusabb kilátását) adó Kripta villa két perc sétányi távolságra van. Központtól való relatív távolsága és az erdő közelsége (a ház mellett található a bejárata) igazán alkalmassá teszi az apartmanokat tényleges pihenésre.

Szomszédaink egy üres, de gondozott, virágos telek és egy csendes református templom, mely talán mindent elmond a hely meghittségéről. A ház négy apartmanból áll, melyek közül az egyiket mi magunk használjuk, míg további hármat az emeleten kiadásra kínálunk igényes vendégeinknek.

Kialakításuknál törekedtünk arra, hogy maximális élvezetet nyújtsanak ideiglenes használóiknak, így mindegyikük saját konyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, kettő pedig kellemes méretű terasszal, melyről élvezhető a kilátás. Az udvarban játszóteret szereltünk fel családos vendégeink számára trambulinnal, míg bárkinek kölcsönadjuk a grillezőnket, ha kedve szottyanna étterem helyett a maga által sütött húsokból készített vacsorát enni.

A ház elhelyezkedése inkább árnyékos, így a klímaberendezéseket sem kell folyamatosan működtetni a kellemes hőmérséklet eléréséhez. Télen a fűtést radiátorok biztosítják.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: SZ19001063


előzőkövetkező