Hiláriusz Vendégház, 4 szoba 9 férőhely

A Hiláriusz vendégház a Balaton-felvidék egy Tanúhegyekkel – Gulács, Tóti-hegy, Szent György-hegy, Csobánc- által körbe ölelt, több mint 750 éves településén, Káptalantótiban található. Ezen a csendes vidéken szinte mindenki megtalálja a számára ideális pihenési lehetőséget.

Az öt kilométerre található Balatont, a környező hegyek túrázási lehetőségeit, a mesés panorámájukat. A Badacsonyi borvidék kiváló borainak megismerését, és tematikus kóstolását. A messze földön ismert Liliomkerti piac, hogy csak a főbb irányvonalakat említsük. Házunk 200 négyzetméteres épület, amely egy 1200 négyzetméteres zárt parkosított területen helyezkedik el.

Két szinten 4 hálószoba, két fürdőszoba és két WC található, 9 fő kényelmes pihenését biztosítja. Mindkét szinten van nappali tartózkodó, étkező és felszerelt gépesített konyha. Minden helyiség hűthető és fűthető, így télen-nyáron kényelmesen és komfortosan használható a ház.

Nem kell gyerekágyat, etetőszéket valamint egyéb kényelmi eszközöket hozni gyerekeiteknek, ezek megtalálhatóak a házban. Parkosított kertben van kerti zuhanyzó, napozó ágyak, kerti tűzrakó, főzési és sütési kellékekkel. 120 éves diófánk árnyékában jó hangulatban kóstolgathatod a környék kiváló borait, csendes kellemes estéken vacsorázhattok a 16 m2 es fedett filagóriában.

Hozhatjátok a kutyusotokat is, mert hiányozni fogtok egymásnak. A zárt kert, biztonságos környezetet biztosít számukra. Várunk nagy szeretettel, Andrea és István.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA20005577


következő