Hévíz Apartman, 6 apartman 12 férőhely

Töltődj fel a természet gyógyító kincseivel, az éltető Hévízi gyógyvízzel és varázslatos élményekkel minden évszakban. Elegáns pihenő - és nyaraló otthonunk a Hévíz Apartman légkondicionált lakosztályaiban valódi kényelmet és kellemes, otthonos hangulat várja kedves vendégeink, prémium gyógyszállodák, spa - és wellnessközpontok, hangulatos éttermek, kézműves cukrászdák, római parkok és villák ölelésében.

A tündérrózsákkal pompázó, egész évben pihenést, kikapcsolódást, testi-lelki feltöltődést és gyógyulást adó Hévíz, csodálatos gyógyvízű tavától csupán 10 percnyi kényelmes sétatávolságban, csendes, nyugodt, kertvárosi, zöldellő környezetben várjuk kedves vendégeinket tradicionális, vendégszerető gondoskodással.

Exkluzív Spa és Wellness: Pezsgőfürdőzés a szabadban: Apartmanházunk szépen gondozott pihenőkertjében pezsgőfürdővel várjuk a vizes masszázsélményre és romantikára vágyó vendégeinket: június – július – és augusztus hónapban. Szabadtéri jacuzzinkat a pihenőágyakkal együtt térítésmentesen kínáljuk vendégeinknek.

Apartmanházunk kertjében 10 db kerékpár várja a könnyed, aktív kikapcsolódást kedvelőket: Hévíz, Balaton, Zala völgye csodálatos természeti kincseinek felfedezésére, melyhez turista információkkal, brossúrákkal és túratérképekkel segítjük vendégeinket. Kerékpárjaink térítésmentesen vehetők igénybe.

Kérés esetén gyermekülést is biztosítani tudunk az apróságoknak, a kerékpárokhoz zárat adunk. Grillezés és kikapcsolódás a kertben: A nyári grillezés hangulata egy pohár finom bor mellett mindannyiunk számára kellemes időtöltést ígér, éppen ezért kínáljuk mi is vendégeinknek ezt a lehetőséget térítésmentesen, előzetes időpontegyeztetés mellett.

Baba és családbarát szálláshelyünk: Gyermekeikkel érkező vendégeink számára az utazásuk és vakációjuk kényelméért: hordozható kiságyat, paplant, párnát, ágyneműt, fürdetőkádat, etetőszéket és gyermekjátékokat, gyermekkerékpárt, gyerekülést biztosítunk, előzetes egyeztetés mellet, apartmanházunk foglaltságától függően.

Parkolás az apartmanházunk udvarán: Apartmanházunk keleti oldalán térítésmentes parkolási lehetőség várja a hozzánk érkező vendégeinket. Programok – látnivalók - turista információk: Apartmanházunk recepcióján munkatársaink minden hozzánk érkező vendég számára élményekben gazdag összeállítást készítenek a legnépszerűbb környékbeli látnivalók és programlehetőségek brosúráiból.

A kedvezményes tófürdő belépők mellé pedig érdeklődés esetén habszivacs úszókarikákat is kérhetnek vendégeink. Korlátlan- és megbízható internetkapcsolat – wifi: Lakosztályaink és közösségi tereink mindegyikében elérhető vendégeink számára pihenésük idején is a korlátlan internet kapcsolat, legyen szó kikapcsolódásról, vagy távoli munkavégzésről.

Szeretettel várjuk Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA20011886


előzőkövetkező