Hévíz Ági Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Hévíz belvárosában, mégis csendes és nyugodt helyen, a Hévízi-tótól mindössze néhány perc sétára várja vendégeit az Ági apartman. A fedett fürdő kb. 50 méterre van az apartmantól. A lakásból akár egy fürdőköntösben is átsétálhatnak a tóra. A társasház liftes, a vendégek részére saját zárt parkolóhely áll rendelkezésre.

A lakás az első emeleten található, a teraszról közvetlenül a kertbe is ki tudnak menni. A közelben megtalálhatók: éttermek, üzletek, hotelek, szolgáltatók. Élelmiszerüzlet 50 méterre, buszállomás 5 percre. Apartmanunk kényelmes, tágas, ideális és nyugodt kikapcsolódást kínál a vendégek részére.

Az apartmanban egy franciaágyas hálószoba található 2 fő részére, a nappaliban kihúzható kanapéágyon további 2 főt tudunk elszállásolni. A konyha és étkező teljesen felszerelt, tágas. Tűzhely, hűtőszekrény áll rendelkezésre, valamint kávéfőző, pirítóssütő, vízforraló, mikrohullámú sütő.

A helyszínen érkezéskor fizetendő idegenforgalmi adó 597 Ft/fő/éj. Szeretettel várjuk kedves gyógyulni és pihenni vágyó vendégeinket.

Ingyenes parkolás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23073179


előzőkövetkező