Héra Vendégház, 2 apartman 15 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Gyenesdiás településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Héra Vendégház Gyenesdiás vendége. A vendégházban 2 apartman található külön bejárattal, külön kerti kiülővel. Barátságosan berendezett, tetőtér beépítéses tágas apartmanokban szállhatnak meg vendégház vendégei.

A 8 fő elhelyezését biztosító apartman nagyon szép kilátással bíró teraszokkal rendelkezik a tóra, valamit Keszthelyre és Hévízre. A másik, kertre néző 5 fő számára biztosít kényelmes szállást. A két apartman a férőhelyek száma miatt nagyobb családoknak, baráti társaságoknak is ideális a nyugodt pihenésre.

Mindkét apartmanban teljesen felszerelt konyha, internet, síkképernyős tv. található. Az elhelyezkedést tekintve, 400 m erdei túraútvonalaktól, ideális kiindulópont lehet túrázóknak és a kerékpározás szerelmeseinek is. Kerékpár (2 db) bérelhető a helyszínen.

Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Héra Vendégház Gyenesdiás szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is. Elhelyezkedés A Festetics kilátó 1.4 km-re, a Diási Játékstrand 1, 8 km-re, a Nagymező 1.2 km-re van. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást.

A legközelebbi étterem 500 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 500 méterre fekszik. Fizetés Foglalását készpénzzel, OTP Szép kártyával fizetheti ki. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A munkatársak magyarul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 11. - szeptember 15.
2 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA20017073


előzőkövetkező