Hársfa Home Vendégház, 3 szoba 7 férőhely

Hársfa Home Vendégház Mencshelyen, a Balaton-felvidék egy kedves, csendes falujában található. Az igazi csend és nyugalom várja, igazi mencsvár a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak.

A település központjában áll egy közel 130 éves parasztházból kialakított, minden igényt kielégítő 130 nm-es vendégház. 2 hálószoba, 3 fürdőszoba 1 külön wc, tágas kandallós nappali - társasjátékok, lego, duplo-, konyha- étkező, szép, gondozott kert - tollaslabda, foci kapuval és kosárlabda, kérhető-, fedett terasz szolgálja a vendégek kényelmét. Grillezési és bográcsozási lehetőség a kertben.

A konyha teljesen felszerelt: kávéfőző Nespresso, Nescafe dolce gusto, mikrohullámú sütő, hagyományos főző és sütő, mosógép és szárítógép külön kérésre. Vendégeinket kávékapszula és bor bekészítéssel várjuk. Utazóágy, babakád, etetőszék, bili kérésre, ázsiai típusú hordozókendő rendelkezésre áll.

A faluból 5-10 perces autóútra várlátogatás, pálos kolostorromok - Nagyvázsony, forrás -Óbudavár, a Balaton igényes strandjai Balatonakali, Fövenyes, számtalan túraútvonal indul Barnag, Zádorvár felé. Mencshely településen belül a Halomhegyen kilátó és vulkanikus tanösvény érhető el 20 perces sétával.

A háztól mindössze 50 méterre sportpálya, játszótér található. Szálláshelyünk kisállatokat sajnos nem tud fogadni. Legény és leánybúcsúkat nem lehet tartani. Megértésüket hálásan köszönjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: EG20018098


előzőkövetkező