Harmony Delux Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Apartmanjaink Balatonbogláron, az autópályáról letérve nagyon egyszerűen megtalálhatóak, melyek családoknak, pároknak kiadók. Harmony Delux Földszintes apartman: A 2-4 fő befogadására alkalmas új építésű stúdio apartman, zuhanyzós fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, étkező sarokkal, egy kényelmes franciaággyal és egy szintén komfortos, 2 felnőttnek is teljes értékű kihúzható kanapéval rendelkezik.

Igény esetén grillezőt és kisgyermekeknek játékokat is tudunk biztosítani. Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül az apartman előtt, biztonságos csendes környéken. Kényelmüket szolgálja a kellemes klímát biztosító mennyezet hűtés-fűtés, a gyors WIFI és kábelcsatornás plazma TV.

Harmónia II Romantik, tetőtéri apartman max . 4 főre : egy kellemes, csendes utcában elhelyezkedő romantikus kis apartman, külön hálószobával, és a nappaliban egy teljes értékű (2 felnőttnek is ), kihúzható kanapéval, plazma TV-vel, klímával rendelkezik. Konyha, fürdő káddal és WC-vel.

Az udvaron grillezési lehetőség és fiagoria, valamint kis játszótér homokozóval a gyermekeseknek. Ingyenes parkolás az utcán, biztonságos környék. Pipacs Delux 7 fős apartman: 2 szintes apartman, klímával, plazma TV-vel a nappaliban, kellemes lila akácos terasszal, grillezővel. Szintén jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdő, külön WC, 3 hálószoba, az egyik erkélyes.

Ingyen parkolás az utcán. Várjuk szeretettel minden vendégünket színvonalas apartmanjainkba.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG19015454


előzőkövetkező