Harmónia Nyaralóház, 4 szoba 10 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szívesen látja Önt vendégül Siófok településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Harmónia Nyaralóház. Barátságosan berendezett, kényelmes, különálló házban szállhatnak meg Siófok Balatonszabadi-Sóstó településen a vendégház vendégei.

A szálláshely parkolóval rendelkezik. Bármikor élvezheti a friss, szabad levegőt. A nyaraló saját kerttel, kerti pihenővel rendelkezik. A Harmónia Nyaralóház által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők.

A konyha jól felszerelt. A legközelebbi étterem 450 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 450 méterre fekszik. Lehetőség van bográcsozni, grillezni és szalonnát sütni is. Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A Harmónia Nyaralóház a foglalás sikeres visszaigazolása után 15% foglaló befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul és angolul tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 30. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20010721


előzőkövetkező