Happy Bunnies Apartman II, 1 apartman 4 férőhely

A Balaton fővárosában, Siófokon várja kedves vendégeit a Happy Bunnies II. Apartman A szálláshely pár perc sétára található Siófok központjától, a hajóállomástól és a Petőfi sétánytól. Az épületből kilépve 500 méterre található a méltán népszerű és jól felszerelt Újhelyi strand.

Az apartman 4 fő részére kínál kényelmes pihenést és kikapcsolódást. Az amerikai konyhás nappali teljesen felszerelt és 2 fő részére biztosít alvási lehetőséget egy kinyitható sarokkanapén. Mikrohullámú sütő, kenyérpirító, Tchibo kapszulás kávéfőző és vízforraló is a vendégek rendelkezésére áll.

A nappaliban síkképernyős televízió és műholdas tv csatornák biztosítják a szórakozást. A hálószoba 160x200-as franciaággyal berendezett, ahol szintén síkképernyős televízión nézhető a több, mint 100 tv adás. A wc-t is magába foglaló fürdőszobában modern, tolóajtós zuhanykabin alatt tudnak felfrissülni a nap végén.

A nyaralóház udvarában egy kültéri medence áll a vendégek rendelkezésére. Üzleti utazóink részére íróasztal és kényelmes forgószék biztosítja a kényelmet a munkavégzéshez. A zárt lépcsőházban lehetőség van kerékpárok elhelyezésére és tárolására. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt az utcán lehetséges, külön foglalás nem szükséges hozzá. 18:00 óra utáni érkezés esetén egyszeri, 5.000.- ft késői bejelentkezési díj fizetendő.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG23055301


előzőkövetkező